About Us

Home > About Us > About Us

Yıllar boyunca edindiğimiz tecrübeler doğrultusunda başlattığımız Mibel Ahşap markalaşma süreci, yenilikçi ve modern çizgimiz, mutfak mobilyası ve diğer ahşap gruplarında kullanıcılara sunduğumuz kaliteli ürün ve hizmet anlayışı sektörün önde gelen firması olmamıza destek sağlamıştır. Günümüzde teknolojiye ve insana kaynaklarına yönelik yatırımlarımız sürekli artarak devam etmekte ve bu sayede üretim ve ürün kalitesi de gün geçtikçe mükemmelleşmektedir. Bu kapsamda Mibel Ahşap yalnız Kayseri sınırlarını aşmakla kalmamış aynı zamanda yurtdışında da tanınmaya başlamıştır. Hedeflerini günden güne artıran firmamız, üretimi üst düzey teknoloji kullanarak Kayseri Mimarsinan Organize Sanayi bölgesinde 5000 m2'lik tesislerinde yapmaktadır.




Müşterilerimizin gerek perakende gerekse toptan sipariş taleplerini kaliteden asla taviz vermeden karşılamak için Mustafa Şimşek Bulvarında 300 m2 büyüklüğündeki showroom ile hizmet vermeye devam etmektedir. Karar vermenizi kolaylaştırmak için bütün ürünlerimiz burada sergilenmektedir.Ayrıca, uluslar arası bir marka olma yolunda hızla ilerleyen firmamızın İngiltere ve Belçika’da yurtdışı satış ofisleri bulunmaktadır.


MİSYONUMUZ
Estetik, fonksiyonel ve kaliteli ürünleri, en uygun fiyata ve en iyi malzeme kalitesi ile, mutlak müşteri memnuniyeti yaratmak ve satış sonrası kaliteli hizmet vererek kullanıcılarını memnun etmektir.

VİZYONUMUZ
Sektöründe üstün hizmet ve kaliteli üretim yaparak uluslar arası bir lider marka haline gelmektir.